Menu

Üdvözöljük mRS -magyar program

Ez a program már globálisan harmonizált és kifejezetten tervezték és fejlesztették az oktatási javára az egészségügyi szolgáltató, a klinikai kutatást értékelo, vezeto kutató és vizsgáló helyszíni klinikai vizsgálat személyzetet. Orvosok, ápolók, az elso válaszadókat és gyógytornászok részesülhetnek a képzési eleme a programot annak érdekében, hogy tisztában legyünk a Rankin skála mRS. További tanúsítás (ek) is nyújthatnak szponzorok, menedzserek és szabályozók dokumentációja kompetencia egyszer sikeresen befejezte az egészségügyi szolgáltató.

A program céljai a tanúsítás

• Értsd különbségek és konfliktusok közötti funkcionális fokozat odaítélése a betegek

• Megfigyeltem, interjúk a betegnél, ami számos funkcionális eredmények

• Bebizonyították, kompetencia, ellenorzött körülmények között alkalmazta a pontszámot, hogy a betegek, ami összhangban van a pontozási algoritmus és a szakértoi vélemény

• Legyen képes használni a skála, hogy pont a funkcionális javulást a stroke-beteg

• Tudnia kell dokumentálni és igazolni a kompetencia a szponzoroknak és a szabályozási egységei klinikai kutatási területen.

Tanúsítás: Print teljesítési igazolás jó akár 2 év

FONTOS INFORMÁCIÓ:

Elején 2012 októberében a módosított Rankin intézkedés vált kötelezo megadni a kap a Irányelvek & stroke. Kijelölt stroke centrumok kell orizniük információkat az alkalmazott képzési és kompetencia kell Államok, mint a New York State Department of Health, vagy a klinikai vizsgálatban szponzorok, nemzeti és nemzetközi szabályozó ügynökségek, mint az FDA kérik.

képzési komponens

Az igény képzési eleme a program ingyenes és elérheto, amint saját személyes fiókot. Ezt fel lehet használni bármely egészségügyi szolgáltató annak érdekében, hogy tudását a használatát a Rankin skála.

NYILATKOZAT

Felhívjuk figyelmét, hogy a képzési komponens önmagában nem elég ahhoz, hogy bizonyítani kompetencia alapú oktatás vagy bizonyítékokat a szabályozó hatóságokkal.

Tanúsítás és újratanúsítási programok.

Minden egyes hitelesíto jó, akár két (2) év, és lehet használni, hogy ellenorizze bizonyítéka a kompetencia, mint egészségügyi szolgáltató és a klinikai kutató több klinikai vizsgálatokban.

Standardizált módszertan és tanúsítási folyamat

Minden beteg értékelni kell helyesen. A rendszer korlátozza a kísérletek három (3) esélye. Ha nem lehet elérni a tanúsítás után 3 kísérlet fiókja le lesz zárva, a további utasításokat lesz az e-mailben a regisztrált számla és kiegészíto képzés kell történnie.

Lehet vásárolni a tanúsítási megy a "Product Catalog" bármikor. Ön képes lesz elérni a tanúsítási alkatrész után azonnal megvásárolta a programot. Programok is támogatott szponzorok használat esetén klinikai vizsgálatok céljából. Lásd "Támogatott mRS Programok" információkat a jobb oldali menüben.

A klinikai kipróbálás - Global Standarization módszertana

A nyomozók igazolniuk kell a használatát a módosított Rankin skála gyakran vesznek részt a több próba, fut át az intézmények és országok. Ezek a kísérletek mindegyike más szponzor. Fontos, hogy az intézkedéseket tanúsító továbbra is összhangban kísérleti és közötti nyomozók belül vizsgálatokban. A nyomozók, akik alkalmassági bizonyítvánnyal más forrásból, mint ezen az oldalon nem újraminosítésért itt vagy átadják igazolást egy új vizsgálat elvégzése nélkül a teljes képzési és minosítési de novo. Ez biztosítja, hogy tanúsítványok megléte volt alapja a közös, validált és összehangolt megközelítése érdekében, hogy következetes inter-értékelo-megbízhatóság klinikai vizsgálatok során. A képzési és minosítési anyag ezen az oldalon ellenorzik és frissítik biztosításához szükséges fenntartani érvényességét.

Támogatók és intézmények használja ezt a programot, hogy a dokumentum értékeloi kompetencia és a megbízhatóság.

A következetes megközelítése, pontozási beteg talpraállás nélkülözhetetlen az egészségügyi és kutatási célokra, és kívánatos a rutin klinikai alkalmazását. Ez a képzési program készült professzor KR Lees együttmuködve a Media Services Department of the University of Glasgow, segítségével egy oktatási támogatás

A támogatás és együttmuködés a személyzet az akut stroke Unit Cerebrovascular Clinic a nyugati Ambulancia, Glasgow és a Drumchapel Kórház, Glasgow ezúton is köszönjük. A betegek látható a felvételeken adta hozzájárulását használja ezt az anyagot az oktatási és kutatási célokra. Jogosulatlan másolás, értékesítése és terjesztése az anyag tilos.

© 1999 - Present - Szerzoi jogi nyilatkozat - Minden jogi jog fenntartva

Program módszerét a módosított Rankin skála (MRS) és a tanúsítás, a globális harmonizáció és adatbázis módszerek egyediek, és szerzoi jogi védelem alatt.

Annak érdekében, hogy megszüntesse a képzés és az oktatás elbocsátások, a dokumentum betartását az egészségügyi és klinikai kutatási szolgáltatásokat nyújtó, Kis méret és végül töröljék csalásokat és visszaéléseket, a TrainingCampus Hálózat egy globális platform szabványosítási létrehozásával saját hálózati adatbázis módszereket az oktatók az elektronikus úton ajánlatot, a dokumentum és a pálya örökös képzési és minosítési programok beleértve a módosított Rankin skála (mRS). Szabálysértoket a szerzoi jogok megsértése ellen eljárás fog indulni a teljes mértékben a törvény.